Reise

Dagsturer til Rørosmartnan

Der var Rørosmartnan over for denne gang. Takk for nå til alle våre gjester - og velkommen tilbake i 2018.

__

Er du klar for årets folkefest på Røros? Tide setter opp buss fra Trondheim til Røros under Rørosmartnan. Bli med på våre daglige turer fra Trondheim til Rørosmartnan i slutten av februar. Bussen kjører  fra Trondheim via Støren hver dag under Rørosmartnan.

Vintermarkedet Rørosmartnan er en nasjonal begivenhet med rundt 70.000 besøkende hvert år. Disse 5 februar-dagene forvandles Røros til en livlig markedsplass med et yrende folkeliv hele døgnet – på serveringssteder og danselokaler, på basarer og tombolaer, i ferdasgårder og på overnattingssteder og på alle kulturarrangementene.

Størstedelen av martnan foregår i de to hovedgatene på Røros, og over 250 utstillere er på plass i gatene og i Martnashallen.

Forbøndene og lasskjørerne som hvert år kommer inn til Rørosmartnan under åpningsseremonien er de fremste bærerne av den levende verdensarven Røros Bergstad og Circumferensen.

Verdenskulturminnet Røros bergstad danner en unik ramme rundt martnan, som er en opplevelse alle bør unne seg minst én gang i livet. Eller aller helst – én gang i året!

Les hele programmet fra Rørosmartnan her.

Bergmannsbordet på Bergstadens hotell er et høydepunkt for mange under Rørosmartnan. Bergmansbordet en bugnende buffet med både varme og kalde retter fra lokale produsenter. Her blir du garantert mett!

Slipp å lete Røros rundt etter ledig spiseplass og forhåndsbestill heller plass til Bergmansbordet hos oss.
Du kan velge mellom følgende bordsettinger; Tirs. 13.00 og 15.00, onsdag til lørdag 12.30 og 14.30.
 

Priser

Pris per pers. kr 275,- (ved kjøp på nett).
Inkl. reisen i komfortabel turbuss Trondheim - Røros t/r

Bergmannsbord (buffetlunsj) hos Bergmann Hotel. Pris kr. 345,- for voksne og 180,- for barn.

REISERUTE OG TIDER

Avreise fra Trondheim kl. 08:00 med ankomst Røros ca. kl. 10:30. Du får god tid til å oppleve Martnan før det blir retur fra Røros kl. 17:00. Vi er tilbake i Trondheim ca. kl. 19:30.

Til Rørosmartnan via Støren
Tirsdag 21. til lørdag 25. februar 2017

Trondheim sentralstasjon kl. 08:00
Prinsenkrysset kl. 08:05
Dronningensgt. D1 kl. 08:07
City Syd E6 kl. 08:20
Melhus skysstasjon kl. 08:30
Støren stasjon kl. 09:10
Røros ca. kl. 10:30

Fra Rørosmartnan - retur
Rørosmartnan kl. 17:00
Støren stasjon kl. 18:20
Melhus skysstasjon kl. 19:00
Trondheim ca. kl. 19:30

 

Gruppe

Vi tilbyr også egne dagsturer for grupper, til Røros eller andre sjarmerende, spennende og hyggelige destinasjoner på dagstur fra Trondheim. Se gjerne et utvalgt av dagsturmål i vår brosjyre, eller kontakt oss på telefon 05505 eller tur@tide.no

 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen.

Spesielle vilkår Rørosmartnan

- Ved fremmøte uten forhåndsbestilling tar vi forbehold om ledig plass. Vi gjør oppmerksom på at internettbestilling stenges kl. 19:00 dagen før avreise.
- Alle bestillinger er bindene, og du vil ikke få refundert billetten dersom du ikke reiser.
- Dersom turen blir kansellert av operatøren (Tide) blir innbetalt beløp refundert til kunde.Kunde vil bli informert så snart som mulig på e-post/mobilnr. som oppgitt ved bestilling.
- For å sikre plass må du kjøpe billetter på nett. Dersom du ikke har kjøpt billett på forhånd kan du betale med kort på bussen. Med forbehold om ledig plass.
- Reisedokumentet er din billett og medbringes på turen. Når du har bekreftet og godkjent din bestilling på våre nettsider blir det automatisk sendt et reisedokument til deg på den e-post adressen som er oppgitt.

- OBS! Vi gjør særlig oppmerksom på at kunden selv er ansvarlig for å være på plass i bussen til opplyst avreisetid. Av respekt for medreisende og hensyn til sjåførens kjøre- og hviletidsbestemmelser har ikke bussen anledning til å vente på passasjerer som kommer for sent.

Se også generelle vilkår og annen nyttig informasjon om våre turer.