Reise

Sightseeing Eidfjord fra Ulvik

Bli med på sightseeing i dramatisk og vakker vestlandsnatur. Oppleve Hardangerbrua, Eidfjord, Hardangervidda Natursenter og Vøringsfossen med buss fra Ulvik.

Turen går med buss fra kaien i Ulvik, over den spektakulære Hardangerbrua og videre via Eidfjord kai til opplevelsessenteret Hardangervidda Natursenter. På senteret får du se en spennende panoramafilm av Ivo Caprino, hvor du kan delta på en reise i fjord, fjell og foss. Vi lover deg en flott opplevelse av høye fjell og dype fjorder, med nervepirrende stup ned i bratte juv og rolige sekvenser over fjellvann og isbreer. Du kan også, gjennom interaktive stasjoner, filmer og akvarier, utforske naturens samspill og relasjoner mellom natur og menneskelig virksomhet.

Fra Hardangervidda Natursenter går turen videre opp Måbødalen hvor man har en fantastisk utsikt over Norges mest kjente fossefall; Vøringsfossen. Den har et loddrett fall på 145 meter, og et totalt fall på hele 182 meter. I 2006 var Vøringsfossen Norges mest besøkte naturattraksjon. Noe som ikke er vanskelig å forstå når vi stopper ved et utkikkspunkt ved fossen.

Sightseeing starter fra kaien i Ulvik kl. 11:15 og avsluttes samme sted ca kl. 15:15.

Vi gjør oppmerksom på at dersom en dato er fullbooket vil ikke turen være tilgjengelig i listen.


FAKTA SIGHTSEEING EIDFJORD FRA ULVIK
 

Varighet
ca 4 timer

Avreisetidspunkt
kl. 11:15 (bussen kjører fra kaien i Ulvik)

Returtidspunkt
kl. 15:15 (ved kaien i Ulvik)

Priser
nok 450,- (voksen)
nok 330,- (barn under 16 år)
inkl. billett til Hardangervidda Natursenter

Sesong
Mandag til lørdag fra 24. juli til 19. august

Salgsstopp nettbutikk
kl. 20:00 dagen før avreise

Spesielle vilkår for Eidfjord Sightseeing fra Ulvik

- Billetter selges ikke om bord. Vi gjør oppmerksom på at internettbestilling stenges kl. 20:00 dagen før avreise.
- Alle bestillinger er bindene, og du vil ikke få refundert billetten dersom du ikke reiser.
- Dersom turen blir kansellert av operatøren (Tide) blir innbetalt beløp refundert til kunde.
- Ved en evt. kansellering av operatøren (Tide) vil kunden bli informert så snart som mulig på e-post/mobilnr. oppgitt ved bestilling.
- Reisedokumentet er din billett og medbringes på turen. Når du har bekreftet og godkjent din bestilling på våre nettsider blir det automatisk sendt et reisedokument til deg på den e-post adressen som er oppgitt.

- OBS! Vi gjør særlig oppmerksom på at kunden selv er ansvarlig for å være på plass i bussen til opplyst avreisetid ved ethvert stopp. Av respekt for medreisende og hensyn til korresponderende rute har ikke bussen anledning til å vente på passasjerer som kommer for sent.

Se også generelle vilkår og annen nyttig informasjon om våre turer.